Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Oslavy 120 let SDH Košice

V sobotu 15. července se na návsi v Košicích konala velká slavnost. Místní sbor dobrovolných hasičů v letošním roce slaví 120 let od svého vzniku...

V sobotu 15. července se na návsi v Košicích konala oslava120 let od  vzniku SDH Košice spojená s každoroční akcí Setkání občanů s hudbou. Pestrý program oslav přilákal i přes vysoké teploty desítky lidí .


Příchozí si tak mohli v klidu užít oficiální zahájení v podobě několika řečníků, součástí bylo mimo jiné předání ocenění aktivních dlouholetých členů SDH, či akční ukázky mladých hasičů od přípravek po starší žáky, požární útok předvedl i ženský tým.


Krátce před 14. hodinou se uskutečnil slavnostní nástup všech přítomných jednotek. Přijeli nás podpořit také hasiči ze Zhoře u Tábora , Obory a  Plané nad Lužnicí. JSDH Planá nad Lužnicí ale byla bohužel  ještě před oficiálním zahájením  odvolána k lesnímu požáru hrabanky.

Během celého dne byla k dispozici výstava fotografií z činnosti sboru, prezentace požární techniky, zároveň se konalo také setkání občanů. Na rožni se už od rána otáčelo sele a kýty, nechyběla široká nabídka občerstvení. Zábava pokračovala s kapelou Rytířanka a v noci  ještě proběhla diskotéka.

Děkujeme všem co přišli a  užily si s námi tento krásný den .

Fotky      >>ZDE<<

Videa      >>ZDE<<

Výstava fotek   >>ZDE<<

Odkaz na článek v Deníku   >>ZDE<<

 

 

Náhledy fotografií ze složky 15.7.2023 Oslavy 120 let SDH Košice