Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

29.9.2018 O pohár starosty obce Ústrašice

V sobotu 29. září patřilo fotbalové hřiště v Ústrašicích milovníkům hasičského sportu. Konal se zde první ročník soutěže v požárním útoku pod názvem o Pohár starosty obce Ústrašice. Po obědě se na start postavila družstva mladých hasičů do 15 let, 

V sobotu 29. září patřilo fotbalové hřiště v Ústrašicích milovníkům hasičského sportu. Konal se zde první ročník soutěže v požárním útoku pod názvem o Pohár starosty obce Ústrašice. Po obědě se na start postavila družstva mladých hasičů do 15 let, po nich soutěžili také veteráni.

Slunečné odpoledne zahájily týmy mladých hasičů krátce po 13. hodině, sjelo se celkem 18 družstev a své umění mimo místní děti předvedly také ty z Malšic, Nedvědic, Přehořova, Košic, Slap či Oltyně.

V přípravce zvítězilo družstvo Baby z Malšic s časem 31,22 s., druzí byli hasiči ze Slap s časem 44.85 s. Kategorii mladších vyhráli Ústrašice B s výsledkem 21,28 s., stříbrnou pozici obsadilo družstvo B z Košic s časem 21.55 s. a bronz vybojovali hasiči ze Slap s výsledkem 22,38 s. V kategorii starších excelovaly Slapy s časem 14.35 s., stříbro zůstalo domácímu týmu, který nastříkal terče v čase 17.67 s. a za nimi s těsným výsledkem 17,93 s. skončilo družstvo Oltyně.

Fotky >>ZDE<<

Videa >>ZDE<<

 

 

Náhledy fotografií ze složky 29.9 dětská soutěž Ústrašice